UA-47481936-1
Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

YRTTITARHA TORNISSA!
Nyt saatavilla meiltä.            YRTTITARHA TORNISSA! Nyt saatavilla meiltä.

VUODEN TYYLIKKÄIN RUUKKU! Nyt saatavilla meiltä. VUODEN TYYLIKKÄIN RUUKKU! Nyt saatavilla meiltä.

Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International license.

 

Voivatko kasvit paremmin, jos niille juttelee?

Minä sanon, että totta kai! Jos nimittäin aiot puhua kasveillesi - lastenkasvatuksesta, säästä tai jostain muusta - joudut työntämään nenäsi sen lähelle. Ja se on kasvien hyvinvoinnin alku.

Kasveja nimittäin pitäisi tarkkailla. Tökkäistä sormi multaan ja kokeilla onko maa kuivaa vain pinnalta vai myös alta. Katsoa näyttääkö se uupuneelta, onko siinä kellastuvia lehtiä tai onko sille putkahtanut uusia nuppuja tai lehtiruusukkeita. Tassutteleeko sen lehdillä vilkkaita kirvaseurueita vai leppiksiä maha pullollaan kirvoja. Hyöriikö pölytystä vaativan kasvin lehdillä Maija Mehiläinen vai onko hiljaista. Ja niin edelleen.

Ota tavaksi välillä rauhassa kävellä puutarhassasi kastelukannu kädessä katselemassa sen tapahtumia. Se on yllättävän rauhoittavaa! Ja jos teet sen tarpeeksi usein, siitä ei muodostu hautausmaakävelyä, vaan näet ajoissa jos joku kasvi ei viihdy. Jos et itse ymmärrä, mikä kasvia vaivaa, voit sitten aina soittaa meille ja kysäistä. Me emme nimittäin "myy puutarhaprojekteja". Me perustamme pieniä paratiiseja maan päälle ja haluamme totta kai että ne kukoistavat ja tuovat omistajilleen iloa vuodesta toiseen. Se puhelinnumero löytyy alta. Ja nyt juttelemaan niille kasveille!

Puutarhapalvelu Creative.

Nauti puutarhastasi. Me teemme siitä ihmeen helppoa. 

0400-733 558 myynti(a)puutarhapalvelucreative.fi