UA-47481936-1
Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Kasvit ovat ihmiselle todella tärkeitä. Ne parantavat ilmaa niin sisällä kuin asuinalueellammekin. Vihreä asuinalue, piha ja koti on aina terveellisempi paikka asua.Kasvit ovat ihmiselle todella tärkeitä. Ne parantavat ilmaa niin sisällä kuin asuinalueellammekin. Vihreä asuinalue, piha ja koti on aina terveellisempi paikka asua.

Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International license.

 

Hedelmäpuita pieneen tilaan

Meillä Suomessa pihat sen kuin pienenevät. Ruuhka-espoossa ei enää ole mikään itsestäänselvyys, että pihaan mahtuu omenapuita, vattupensaita ja päärynäpuu. Etelä-Euroopassa on jo vuosisatoja kasvatettu omenoita ja päärynöitä kapeiden kujien varrella tai aitauksina. Tämän trendin me haluaisimme  tuoda Suomeenkin!

Kun hedelmäpuu kasvatetaan kasvamaan seinustalla, sen hedelmällisyys itse asiassa vaan kasvaa! Hedelmäpuut nimittäin tuottavat parhaiten hedelmiä vaakasuorilla oksillaan. Jos innostut ideasta, soita meille ja katsotaan yhdessä mihin teille voisi rakentaa seinälle omenatarhan...

http://www.pinterest.com/pin/176133035401130423/

Puutarhapalvelu Creative.

Nauti puutarhastasi. Me teemme siitä ihmeen helppoa. 

0400-733 558 myynti(a)puutarhapalvelucreative.fi