UA-47481936-1
Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Moderni keittiötarha. Jos 
haluat, rakennamme sinulle
täydellisen kokoelman 
yrttejä, salaatteja ja pikku vihanneksia kuten 
tomaatteja ja porkkanoita.Moderni keittiötarha. Jos haluat, rakennamme sinulle täydellisen kokoelman yrttejä, salaatteja ja pikku vihanneksia kuten tomaatteja ja porkkanoita.

MANSIKKATORNI mahtuu 
parvekkeelle ja patiolle ja 
tuottaa mansikoita kuin isokin
 kasvimaa!MANSIKKATORNI mahtuu parvekkeelle ja patiolle ja tuottaa mansikoita kuin isokin kasvimaa!

Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International license.

 

Yrttitarha tornissa!

Vihannesmaa tornissa osuu ajan henkeen täydellisesti. Haluamme tuoreita, puhtaita yrttejä, salaatteja ja marjoja. Toisaalta asuntojamme ympäröivät pihat ovat koko ajan pienempiä. Rakastamme ulkoelämää, sisustamme terassit olohuoneiksi ja ulkona laitetaan paljon ruokaa.

Kevään uutuutemme, kasvimaa tornissa, on täydellinen ratkaisu kesäkokin haaveisiin. Vihertornissa on 42 istutuspaikkaa, joka vastaa viiden neliömetrin kasvimaata. Torni on saksalaista laatutyötä. Siinä on joka kerroksessa 8 litran altakastelusäiliö, vesimittari ja ilmanvaihtoputket. Voit viettää aktiivista kesää värväämättä kastelijaa istutuksillesi joka käänteessä.

Haluaisitko mansikkamaan? Istuta mansikkatorni koko perheen vitamiiinilähteeksi. Rakastatko salaatteja? Viljele salanovaa ja lollo rossoa ja mausta omilla yrteilläsi.  Kirsikkatomaattejakin mahtuu.

Rakastatko tuoksuja? Laita Cascadaan laventelia, tuoksuhernettä  ja muita lempituoksujasi ja sijoita tuoksutarha oleskelualueen lähelle. Tai täytä se räiskyvän iloisilla kesäkukilla ja nauti kukkaloistosta!

Joka tapauksessa kesäolohuoneemme sai juuri valtavan mahdollisuuden. Vanhan ajan ryytimaa on mahdollinen pikkuisella patiollakin! Kolmekerroksinen torni altakastelujärestelmineen ja erikoismultaseoksineen 180e. + taimet. Jos haluat, voit ostaa vain tornin - tai voimme istuttaa siihen juuri mitä haluat ja kiikuttaa sen patiollesi. Soita jos kiinnostaa! Tilasin juuri omaani kuukausimansikoita....

Puutarhapalvelu Creative.

Nauti puutarhastasi. Me teemme siitä ihmeen helppoa. 

0400-733 558 myynti(a)puutarhapalvelucreative.fi