UA-47481936-1
Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Kolmen kuukauden takuu ja hoitoneuvonta kaikille kasveille!!

Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International license.

 

Ai että et ole kulmakunnan ihailluin viherpeukalo?

Ei hätää. Viherkasvien hoito onnistuu, kun kasvit saavat valoa ja vettä juuri oman lajinsa tarpeiden mukaan. Me emme jätä sinua yksin selviämään kasviesi kanssa. Laitamme ne oikealle paikalle ja neuvomme tarvittaessa kädestä pitäen miten niitä kastelet. Lisäksi saat kasviohjemapin, jossa on paljon tietoa kasveistasi, valon tarpeesta ja altakasteluruukun toiminnasta. Kolmen kuukauden takuuajan aikana voit soittaa milloin vain, emmekä me hyvää asiakasta senkään jälkeen pois käännytä...

Lue lisää...

Kasvien hoito ei ole vaikeaa, mutta omien kasvien tarpeet pitää tietää. Pitäää tietää mikä näistä oli kotoisin kuivalta hiekka-aaivkolta ja mikä taas suolta. Kasvit ovat sopeutuneet vuosituhansien aikana omille kasvupaikoilleen, ja niiden kyky mukautua on aika rajallinen. Usein vetisillä kasvupaikoilla kasvavilla kasveilla on suuret ohuet lehdet, jotka haihduttavat valtavasti vettä. Jos kastelet tällaista kasvia liian vähän, ei se pysty hetkessä lehtiään kutistamaan! (Kuivan paikan kasveilla taas lehtiä peittää vaha tai nukka, ja niillä on juuristossa veden varastointiin sopivia mukuloita.)

Kasvin sijoituspaikka on tärkeä asia. Suomessa valon määrä vaihtelee rajusti vuodenaikojen mukaan, ja siksi kasvin viihtymistä on mietittävä koko vuotta ajatellen. Kasveilla on myös hyvin erilaiset vaatimukset valon suhteen, ja niistä ne voivat joustaa vain vähän. Me tiedämme kasvien tarpeet, ja laitamme ne sellaisille paikoille, että ne jo lähtökohtaisesti voivat hyvin. Joskus käy niin, että haluatkin kasvin johonkin tiettyyn paikkaan, esim. nurkkaan tai valottomaan aulaan, ja silloin voimme neuvoa mitkä kasvit siinä tulevat viihtymään.


Puutarhapalvelu Creative.

Nauti puutarhastasi. Me teemme siitä ihmeen helppoa. 

0400-733 558 myynti(a)puutarhapalvelucreative.fi