UA-47481936-1
Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

NASAn tutkimuksia (englanniksi)

https://archive.org/details/nasa_techdoc_19930072988

http://nix.nasa.gov/search.jsp?R=20120003454&qs=N%3D4294966819%2B4294724598

viherkasvit puhdistavat ilmaa - vihersisustus creativeviherkasvit puhdistavat ilmaa - vihersisustus creative

Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International license.

 

 

Kasvien kyky puhdistaa sisäilmaa on tutkimuksissa vahvistettu.

 

NASA on tutkinut tarkkaan viherkasvien kykyä puhdistaa ilmaa, ja todennut aukottomasti kasvien olevan yksi tehokkaimpia tapoja puhdistaa ilmasta haitallisia kemikaaleja ja muuttaa hiilidioksidia hapeksi.

Lue lisää..

Nasan BIOHOME tutkimuskammioNasan BIOHOME tutkimuskammioSilloin, kun NASAn budjetti vielä kylmän sodan aikana oli mahtava, he ehtivät rahoittaa paljon yleishyödyllistä tutkimusta. Yksi näistä oli tutkimus kasvien kyvystä toimia ilmanpuhdistimina ja kemikaalien poistajina suljetussa ympäristössä (NASAlla oli mielessä avaruuteen lähetetty miehitetty asema). Nasa jopa rakensi "Biohome" :ksi kutsutun testkapselin, jossa näitä tutkimuksia tehtiin.

NASA oivalsi, että vanhat kunnon huonekasvit kykenivät poistamaan ilmasta lukemattomia yleisesti esiintyviä myrkyllisiä kemikaaleja, vähentämään haitallisten mikrobien ja homeitiöiden määrää huoneilmassa sekä nostamaan talvella ilmankosteuden ihmiselle terveellisemmälle tasolle. Lisäksi ne tuottavat happea ja vähentävät hiilidioksidia.

Kasvit eivät vaadi filtterien puhdistamista, eivätkä hurise, vaadi desinfiointia  tai kuluta sähköä.

Puutarhapalvelu Creative.

Nauti puutarhastasi. Me teemme siitä ihmeen helppoa. 

0400-733 558 myynti(a)puutarhapalvelucreative.fi