UA-47481936-1
Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

    

Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International license.

 

Kaikki puut ja pensaat paranevat leikkaamisesta. Hedelmäpuut tuottavat hyvän sadon, jonka myös saa korjattua kun puu ei ole liian korkea. Aidat tuuhistuvat ja saavat kauniin muodon. Pensaat saavat rehevän kauniin muodon.  On myös halvempaa trimmata varhain pieni oksa kuin kaataa myöhemmin talojen keskeltä iso vino puu.
 
Lue lisää..
 
Kaikki aitaitaimiksi jalostetut pensaat ovat kovia kasvamaan, ja leikkaamalla ne tuuhistuvat ja saat niihin kauniin huolitellun muodon. Siisti pensasaita kaunistaa pihaasi! Pensaista saa leikkamalla tuuheita kauniita palloja, ellipsejä, kartioita, kuutioita tai rivejä. Esim. hortensiat tekevät paljon isommat kukat kun niitä leikataan.
 
Leikkaaminen on nopea tapa kaunistaa pihaa: esimerkiksi uuden asunnon kulahtamaan päässyt piha kaunistuu kun leikataan ja muotoillaan pensaat ja puut.
 
Puiden leikkaaminen vaatii osaamista. Puun kasvatus on maratonljai: taimen tulee sopia paikalleen ja mahtua siinä kasvamaan isompanakin. Ohjaavilla ja korjaavilla leikkauksilla puulle tulee tasapainoinen muoto ja siitä tulee taudinkestävä. Hedelmäpuissa leikkauksilla on suuri merkitys satoisuudelle ja sadon talteen saamiselle.

 

Puutarhapalvelu Creative.

Nauti puutarhastasi. Me teemme siitä ihmeen helppoa. 

0400-733 558 myynti(a)puutarhapalvelucreative.fi